Brokkolisuppe med Kokosmelk

Selv om det er midt på sommeren har det vert noen sure dager hvor suppe er «eneste» løsning for å varme seg opp med. Her er en av mine favoritt faste-supper.SAMSUNG CSC Ingredienser: 3 Sjalottløk 4 fedd hvitløk 2 små potet 8dl grønsaksbuljong 1½ Brokkolihode (ca 500-600g) 2,5dl kokosmelk Pepper Muskatt Finhakk løk og hvitløk, stek dette blankt i litt olje. Del poteten i små terninger og tilsett i løkblandingen. Stek et par minutter. Del opp brokkolien, bruk hele grønnsaken. Ha løken, potetene og brokkolien i en kjele med varm buljong. Kok til brokkolien er mør og mos suppen sammen med en stavmikser. Smak til med kokosmelk, pepper og muskat. Server gjerne med godt brød. -Marie

Kategorier:Med Olje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s